O nama

Poštovani posjetitelj ovih stranica,

Vikend objekat “Aldin” se nalazi u neposrednoj blizini centralnog ski lifta “Babanovac I i II” sa pogledom na kompletnu stazu.

Objekat ima 3 etaže, potkrovlje i podrumske prostorije, a raspolaže sa jednom dvokrevetnom, dvije trokrevetne i jednom četverokrevetnom sobom.
Tu su još dnevni boravak sa kaminom, kuhinja, dva kupatila sa toplom vodom, prostor za ski opremu te prostor za ogrijev.

U sve prostorije se ulazi iz hodnika, odnosno prostorije nisu “prolazne”, tako da se sve sobe mogu koristiti kao zasebne jedinice.

U dnevnom boravku se nalazi kamin, TV-SAT, muzička linija, a u slučaju nestanka el. energije posjeduje pomoćni napon za rasvjetu i muzičku liniju, te potpuno automatizirano rezervno napajanje vodom pri eventualnom nestanku iste.

Objekat se kvalitetno zagrijava centralnim grijanjem pomoću kaminske peći na pelet, a ista je smještena u dnevnom boravku, uz klasični kamin na drva. Kao alternativa, uz spomenuti kamin u dnevnom boravku, postoji i peć na drva na prvom spratu.

Ispred same vikendice se nalazi veća pecara zatvorenog tipa u kojoj se nalazi veliki roštilj (kamin), pribor za roštiljanje, sać, stol i stolice, frižider, el.štednjak, sudoper te viseći elementi.

STROGO JE ZABRANJENO unošenje svih vrsta termičkih potrošača kao što su grijalice, radijatori, el. roštilji…., jer vikendica već posjeduje iste, a dodatni se ne mogu koristiti zbog limitirane el. instalacije i opasnosti od požara.

Potpuni prilaz objektu je obezbjeđen lokalnim putem sa većim parkingom ispred samog objekta.
Dolazak gostiju od 14 h, dok je odlazak do 11h.
Ulaz i boravk kućnih ljubimaca, u vikend objektu “Aldin”, nije dozvoljen!

Provedite nezaboravne trenutke na Vlašiću!

Fotogalerija